Termeni si conditii – Protectia datelor personale

Cu o prezenta de mai bine de doua decenii pe piata echipamentelor individuale de protectie in Romania, brandul Renania se bucura de o larga recunoastere fiind detinut de compania Renania Trade SRL, iar site-ul despre-noi.renania.ro este pagina din mediul virtual („Site” sau „Site-ul”) prin care puteti cunoaste si in acest mediu, compania noastra, produsele si activitatea sa.

Atunci cand accesati site-ul despre-noi.renania.ro trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie informatii privind Renania Trade SRL precum datele sale de contact, reteaua punctelor sale de lucru, produsele pe care aceasta le poate comercializa, termenii si conditiile utilizarii Site-ului, politicile sale referitoare la confidentialitate, la protectia datelor cu caracter personal, politica de cookie-uri.

Termeni si conditii cu caracter general

Parcurgerea acestui Site presupune totodata cunoasterea si respectiv acceptarea termenilor si conditiilor acestuia. Pentru evitarea oricarui dubiu, la accesarea, navigarea sau folosirea acestui site acceptati termenii si conditiile de utilizare expuse in continuare. Regulile continute sunt obligatorii pentru toti utilizatorii Site-ului Renania Trade SRL.

Titularul drepturilor asupra continutului Site-ului este Renania Trade SRL, cu sediul social pe Str. Dezrobirii nr. 19, Târgu Mureș, 540240, Jud. Mureș, inregistrata la ORC cu J26/822/1995, CUI: RO8006912, Capital social: 200.000 RON, iar Site-ul este destinat si uzului dumneavoastra insa drepturile in privinta materialelor de pe acesta apartin Renania Trade SRL daca nu se specifica altfel, respectiv daca nu rezulta contrariul din continutul materialului insusi.

Toate datele mentionate precum si produsele pe care le aveti la indemana pe site-ul despre-noi.renania.ro au fost incarcate in scop

  1. de informare, in primul rand, a clientilor, a tuturor persoanelor care doresc sa intre intr-o relatie contractuala cu Renania Trade SRL, si sunt orientate catre informarea in timp util si transparent, catre satisfactia si imbunatatirea colaborarilor companiei si, desigur, in scop
  2. de comercializare efectiva a produselor care pot fi achizitionate prin intermediul Site-ului.

Renania Trade SRL isi rezerva dreptul de a revizui si de a modifica acesti termeni si conditii de utilizare, prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor, cu mentiunea ca modificarea va deveni aplicabila dupa ce va fi postata pe Site. Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera prilejul de a lua la cunostinta de orice modificare survenita cu privire la acesti termeni si conditii, dumneavoastra avand posibilitatea dar si indatorirea, daca utilizati Site-ul, sa cunoasteti si sa va conformati noilor termeni si conditii. In caz de neconformare ne vom exercita dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca termenii si conditiile de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislatia in vigoare.

Nu aveti dreptul sa modificati, sa schimbati, sa distribuiti, sa vindeti sau sa transmiteti vreo informatie continuta sau copiata de pe acest Site, inclusiv dar fara a se limita la texte, imagini, grafica si indiferent de scopul comercial sau nu al unei asemenea activitati. Precizam inca o data ca Renania Trade SRL este titulara drepturilor asupra materialelor, documentelor, din continutul Site-ului, daca nu se specifica sau daca din continut lor nu rezulta altfel.

Toate materialele reproduse pe acest site, incluzand, dar fara a se limita la informatii, texte, grafica, software, instrumente, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum si marci inregistrate reprezinta continutul acestui site, fiind protejat de legea dreptului de autor, de legile referitoare la marci si la proprietate intelectuala in general.

Marcile inregistrate si logo-ul de pe acest site si alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulatii contrare, proprietatea Renania Trade SRL si respectiv a partenerilor Renania Trade SRL. Ele sunt protejate de catre Legea nr.84/1998 privind marcile si indicatiile geografice si de tratate internationale in privinta proprietatii intelectuale si respectiv industriale, iar reproducerea si folosirea lor neautorizata vor atrage dupa sine sanctiuni conform legilor in vigoare.

Conditiile de functionare a site-ului. Confidentialitatea

Depunem diligente si facem eforturi sustinute ca Site-ul despre-noi.renania.ro sa functioneze in conditii de siguranta, cu mentenanta constanta si actualizata pentru asigurarea confidentialitatii datelor introduse si a unui nivel de securitate adecvat, adresat atat din perspectiva regulilor si cerintelor interne cat si din perspectiva masurilor in privinta confidentialitatii, integritatii si securizarii informatiei, impotriva accesului neautorizat sau ilegal, impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale a datelor si informatiile care sunt introduse ori captate prin intermediul acestuia.

Accesul la informatiile care sunt introduse de catre vizitatori prin intermediul Site-ului este restrictionat extern, se face doar intern, cu asigurarea confidentialitatii, fiind supus masurilor adecvate in acest sens inclusiv in cadrul companiei.

Trimiterile de pe Site-ul nostru catre pagini web ale altor companii, entitati, institutii, sunt cu caracter informativ, fara a putea oferi vreo garantie asupra parametrilor tehnici si cerintelor de functionare ale website-urilor respective.
De asemenea, Renania Trade SRL nu este si nu poate fi facuta responsabila de catre vizitatori pentru deficiente de functionare ale dispozitivelor lor, ale canalelor ori sistemelor de telecomunicatii utilizate de catre acestia cand interactioneaza cu Site-ul, de disfunctionalitati ale Site-ului cand acestea sunt cauzate de furnizorii retelelor de telecomunicatii/de mediu on-line de pierderi de tip hardware, software sau de fisiere, cauzate de folosirea necorespunzatoare a site-ului ori de interventia neautorizata a unor terti.

Protectia datelor cu caracter personal

Nota: Prezentul capitol are caracter de informatie generala, exemplificativa, in privinta modului in care Renania SRL abordeaza politica de protectie a datelor cu caracter personal si nu constituie informarea in acceptiunea juridica a Regulamentului general privind protectia datelor.

Daca introduceti date personale si informatii in vederea contractarii produselor afisate prin intermediul Site-ului, (sau adresa de e-mail pentru newsletter), Operatorul datelor dvs. cu caracter personal este Renania Trade SRL, cu sediul social pe Str. Dezrobirii nr. 19, Târgu Mureș, 540240, Jud. Mureș, inregistrata la ORC cu J26/822/1995, CUI: RO8006912.

Activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal se realizeaza de catre Renania Trade SRL prin mijloace electronice, manuale sau mixte, in baza temeiurilor prevazute de art.6 din Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE al Parlamentului si Consiliului Uniunii Europene (Regulamentul general privind protectia datelor).

Cu titlu exemplificativ, mentionam ca, in scopurile principale de contractare si de aducere la indeplinire a contractelor pentru produsele noastre, respectiv de indeplinire a obligatiilor legale etc., prelucram date cu caracter personal de identificare colectate in general de la dvs. ca persoane vizate, date precum nume, prenume, adresa postala, numar de telefon fix /mobil, adresa de e-mail, tara, preferinta de limba, date colectate din supravegherea video in scop de paza si protectie a spatiilor Renania Trade SRL, si, cu acordul dumneavoastra, inregistram convorbirile telefonice prin care efectuati comenzi, comunicati plangeri sau solicitari privind posibilitatea incheierii de contracte sau contracte existente, precum si prelucrarea datelor dvs. de contact in scop de marketing.

La momentul afisarii acestor termeni si conditii, Renania Trade SRL nu utilizeaza procese automate de prelucrare care sa duca la luarea de eventuale decizii in ceea ce va priveste.

Pentru acele prelucrari pentru care este necesar consimtamantul dvs. vom solicita acest consimtamant cu prealabila informare, in acord cu prevederile legale, inclusiv cu posibilitatea la indemana de a-l retrage.

Informam si in privinta categoriilor de destinatari (institutiile statului abilitate in acest sens, de ex. ANPC, societati de servicii IT, de gestionare a sistemului informatic, de gestionare a pazei si protectiei, etc.) catre care Renania Trade SRL, in interesul legitim al realizarii activitatii sale, sau pentru indeplinirea obligatiilor legale care-i revin de ex., dezvaluie date cu caracter personal, in temeiul cerintelor impuse de normele si regulamentele aplicabile si/sau pe baze contractuale conform prevederilor legale in vigoare.

La data prezentei, RENANIA TRADE are contractate servicii de specialitate online/in cloud pentru datele stocate electronic, pentru care RENANIA TRADE utilizeaza serviciile unui furnizor specializat cu sediul in Irlanda si ale intermediarului sau, cu sediul in Germania, pe baze contractuale, cu clauze exprese din perspectiva Regulamentului general privind protectia datelor, inclusiv cu indicarea prevederilor art.46 din regulamentul sus-mentionat.

Punem la dispozitia persoanelor vizate informatii si cai de comunicare precum nr. de fax 0265260906 si adresa de email office@renania.ro in vederea exercitarii drepturilor lor asupra datelor cu caracter personal in relatia cu Renania Trade SRL respectiv dreptul de acces la datele cu caracter personal, dreptul la rectificarea si completarea datelor, dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opozitie, dreptul de retragere a consimtamantului acordat si informam asupra dreptului lor de a formula plangere.

Prezenta informare poate face obiectul modificarilor in viitor, urmand ca ea sa isi produca efectele de la data la care versiunea modificata va fi facuta disponibila.

Cookies

Va facem cunoscut ca Site-ul Renania Trade SRL contine cookie-uri, adica fisiere de mici dimensiuni cu abilitati tehnice punctuale de a capta si de a transmite informatie codificata furnizata de navigarea dvs. pe Site-ul sau, si care permit Renania Trade SRL dar si tertilor mentionati in Politica privind cookie-urile a Renania Trade SRL, strangerea de date ca urmare a navigarii. Descrierea cookie-urilor Site-ului Renania Trade SRL si datele furnizate de aceste cookie-uri pot fi consultate pe pagina Politica privind modulele cookie.

ro_RORomanian