Renania Academy

CUM & DE CE?

Ne-am dorit un spatiu de studiu, o platforma pentru inovatie si dialog fertil pe teme relevante din domeniul protectiei vietii si sanatatii, pe care s-o dedicam clientilor, partenerilor si autoritatilor din domeniu. Asa s-a nascut Renania Academy – cu gust pentru noutate, pentru reinventarea industriei, pentru inspiratie necesara.

LOGO

Am creat un logo minimal, geometric si stabil, pornind de la stilizarea imaginii unei centuri de siguranta pe care un insotitor de bord al unei companii aeriene ti-o recomanda la orice decolare.

Avionul si accesoriile lui ne-au inspirat, caci se stie – avionul e considerat cel mai sigur mijloc de transport si tot el este cel care sfideaza timpul, distantele si gravitatia, oferindu-ne acces la cele mai exotice destinatii. Si ce sunt inovatiile si descoperirile de ultima generatie, daca nu niste destinatii cu fascinatie, pentru cei avizi de cunoastere?

Regasiti, asadar, in metafora centurii de siguranta din logo-ul stilizat al Renania Academy, o invitatie implicita la altitudini ametitoare, intr-un zbor fara pericole. Va invitam la bord.

DESCARCATI PREZENTARILE

RENANIA ACADEMYAICI

URMARESTE-NE

LA EVENIMENTELE RENANIA

PE PAGINA ONLINEAICI

ro_RORomanian