Biografie

Mioara Salcudeanu
Senior Safety Consultant

BIO
De profesie inginer, Mioara Salcudeanu a absolvit Facultatea de Tehnologia si Chimia Textilelor.

De-a lungul unei cariere care a evoluat expresiv peste 30 de ani, Mioara a ocupat pozitii de management in companii din industria pielariei si textilelor. In 2008 s-a alaturat echipei Renania, fiind initial Manager de Achizitii si mai apoi Project Manager.
Astazi, datorita rezultatelor, ea ocupa pozitia de Senior Safety Consultant, un rol in care aplica deopotriva experienta tehnica, dar si talentul de a relationa armonios cu furnizori, parteneri si colegi. Reuseste, astfel, sa construiasca si sa mentina relatii de success.

Mioara e mereu orientata catre dezvoltare. Ea da valoare invatarii continue si crede ca studiul aplicat e cea mai sigura forma de crestere profesionala. La Renania apreciaza efervescenta modului de lucru si rezultatele materializate expresiv.

„Renania este o companie moderna. Sa tii pasul cu toate noutatile, cu toate instrumentele, si mai mult, sa fii implicat activ in implementarea si aplicarea lor – este o provocare permanenta.
Sa fii mereu in linia intai este un “must”, spune ea.

Mioara crede ca “a forma o echipa este un inceput. A pastra echipa unita este un progres. A lucra cu adevarat impreuna, este un success, bazat pe incredere si respect.”

MOTTO
“Singura cale de a realiza lucruri deosebite este sa iubesti cea ce faci”.