Biografie

FLORENTINA TAUDOR
DIRECTOR GENERAL

Cu o experienta de peste 15 ani in pozitii executive in cadrul unor companii financiare cu expunere internationala, Florentina Taudor a devenit General Manager la Renania in 2012. Au recomandat-o performantele din zona de sales, dublate de vocatia pentru organizare eficienta si talentul de a inspira oameni.

Prin consecventa principiilor sale “formeaza, impartaseste, cultiva initiative, rasplateste,” ea a creat la Renania un sistem de incurajare a competentelor care a permis dezvoltarea unui mediu de lucru motivational.

Scolile de vara, intalnirile de feedback si furnizarea de instrumente de lucru aliniate rigorilor de secol 21 au generat premisele unei culturi organizationale ce pune pret pe idei curajoase si transformarea lor in realitate.

General Manager-ul Renania detine un EMBA la Bled School of Management, Slovenia si, in 2013, a fost premiat in cadrul 100 Tineri Manageri de Top.

In 2017, ea s-a regasit printre cele 10 medaliate ale Galei „Women in Power”, initiata de Business Magazin, iar din partea Business Arena a primit in acelasi an un trofeu pentru „Creativitate si eficienta in Business” in cadrul “Most Admired Business Woman Gala.“

Cu o vechime de peste 22 ani, Renania este liderul pietei din Romania in importul si distributia echipamentelor de securitate si sanatate in munca, evoluand in ultimii ani si in directia serviciilor si consultantei asociate industriei de siguranta ocupazionala din Romania. Safety Awards Gala, Renania Academy, Workplace Safety Management Forum- reprezentand o suita de evenimente cu focus pe educatie si ierarhii valorice in domeniu, in a caror importanta Florentina a crezut de la inceput, au plasat compania in centrul conunitatii de safety. In 2013, studentii de la The Alternative School, sustinuti de Renania, au luat premiul cel mare: Gold, la sectiunea Design.

Sub conducerea Florentinei Taudor, Renania a facut focus pe tehnologie si a investit in mecanisme de bussines contemporane. Rezultatul? Compania s-a aflat pe un trend ascendent, cunoscand cresteri relevante.

2017 este anul in care Renania a deschis noi directii de business: Divizia de curatenie Pura si primul Safety Concept Store din Romania fiind doar doua dintre noile proiecte de anvergura.